De SOPHIE achter FILOSOPHIE

Geprikkeld door het gemis aan creativiteit in mijn toenmalige werkzaamheden stapte ik medio 1996 over naar het grafische vak.

Via een uitzendbureau werkte ik bij diverse grafische bedrijven. Parallel hieraan volgde ik een gerichte opleiding. Zo heb ik mij ontwikkeld tot allround grafisch vormgeefster. Met oog voor detail en gevoel voor vorm, kleur en inhoud vertaal ik uw wensen en de sfeer van uw bedrijf naar het juiste ontwerp. Het is mijn passie om andere ondernemers te helpen met een bedrijfsuitstraling waar ze trots op zijn!

Ik beleef nog dagelijks plezier aan mijn keuze van destijds en heb de leukste baan van de wereld.

Inmiddels heeft Filosophie een netwerk van specialisten opgebouwd dat gezamenlijk een volledig concept van A tot Z kan realiseren. Daar ben ik reuze trots op!

 

Onze Specialiteiten

pallet

GRAFISCH ONTWERP

Van logo’s, huisstijlen, brochures, jaarverslagen en advertenties tot en met overig drukwerk. Alles aangeleverd in drukklare bestanden (cPDF).

pallet

MARKETING & STRATEGIE

Begeleiding bij het maken van strategische keuzes die uw bedrijf helpen succesvol en klantgericht te ondernemen.

pallet

TEKST

Wel zo fijn als uw teksten foutloos én in de taal van uw doelgroep zijn geschreven. Wij schrijven, redigeren en vertalen.

pallet

FOTOGRAFIE

Wij maken voor uw drukwerk, website en overige uitingen bedrijfsfotografie, portretten en reportages. Hiermee onderscheidt uw onderneming zich met unieke beelden.

pallet

WEBSITE (WordPress CMS)

WordPress websites zijn zeer geschikt om naderhand zelf eenvoudig te beheren. Ze zijn bovendien volledig responsive (zichtbaar op mobiel, tablet en PC).

pallet

VIDEO en MONTAGE (FilmDesigners)

In samenwerking met ons andere bedrijf, FilmDesigners, maken we videobeelden van uw onderneming. We monteren deze af naar een kant-en-klare video.

Weten wat Filosophie voor u kan betekenen?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
.